woensdag 25 januari 2012

Lades 1 en 2 van 7

Aangezien ik de laatste paar dagen wel geruimd heb, maar niet geblogd, zijn er vandaag twee berichtjes. Nu zijn er twee lades uitgemest.
Eerst maar eens de la die iedereen volgens mij in z'n keuken heeft. Die met troep dingen die nergens anders een plek hebben.
Weet je dat ik van schrik niet eens een voor-foto gemaakt heb??
Wel een van alles wat er uit kwam...
En dit mocht er allemaal weer in:
Jaaaa, dat leuke gebloemde doosje heb ik weer uit de kringloop-doos gehaald... Ideaal voor loslopende elastiekjes (hoop ik). Die roze bloempot (of zoiets) staat er al een tijd in, en blijkt goed te werken voor de kleine, onmisbare, maar steeds verdwijnende frutsels. Oogdruppels, tandenstokers, broodzakclips, opzetstuk-om-op-de-kraan-te-zetten-in-de-vakantie-zodat-de-tuinslang-aan-de-keukenkraan-past, zwembad- en/of luchtbedplakspul, dat soort spul.

En dan nu... de besteklade!
En als je het eruit haalt, ziet het er zo uit:
Je zou toch gaan geloven dat er hier een hotel gerund wordt, met de hoeveelheden servies en bestek die er langskomen.
Misschien maar beter van niet, want dit bleef er achter in de la:
Knikkers? Verjaardagstaartkaarsje? Spa-zegels? Plaktatoos? Lekker... (Nee, dat is geen dood beest, het was een rozijn. Geloof ik.)
Opgeruimd, weggegooid, sopje erdoor, (niet) alles er weer in:
Jahoor: tadaaa!!
:-)

4 opmerkingen:

 1. onvoorstelbaar wat allemaal denkt dat het gewoon in je la mag wonen, hè? Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, het doet mij stiekem wel goed dat ik niet de enige ben die zo'n bende in de keukenla heeft.....eh.....ik bedoel natuurlijk had :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey, dat is dan voor een keer iets, dat ik niet heb: Een rommel-la in de keuken. Maar als ik een la overhad, dan zou ik'm meteen introduceren, hoor... Hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan spullen die je had (en hebt) in de keuken kun je inderdaad wel 10 personen per dag voorzien van drinken en eten. hahaha wat heb jij veel spullen. Ziet er nu weer hartstikke mooi uit en alles past weer in de kasten en schone lades.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen