maandag 2 januari 2012

2012

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor dit nieuwe jaar!


Ik heb heel veel opgeruimd. Oliebollen, appelflappen, stokbrood, champagne, alles is weg. Of valt opeten niet onder opruimen??
Tussendoor heb ik gelukkig ook nog écht van alles opgeruimd, en ga daar vrolijk mee door. Ik merk nu al dat dit weblog een stimulans is :-)
Tijdens het ontmantelen van een Berg troep kwam ik mijn kralendoos tegen. Of zal ik eerst de Berg maar laten zien?
Alweer: Slik...
Maargoed, ergens in die Berg bevond zich dus mijn kralendoos. Kettingen enzo zijn niet aan mij besteed, maar af en toe een sleutel- of raamhanger knutsel ik nog wel eens in elkaar. De laatste tijd vond deze doos echter dat 'ie te weinig aandacht kreeg, en probeerde dat op te lossen door steeds om te vallen. Beetje jammer dat de deksel dan niet dicht blijft zitten.
Eerst maar eens alles eruit!
En sorteren maar.
Lintjes gaan in de lintjes-doos, plastic en oud papier in de betreffende bakken, en een restje wat in de prullenbak gaat.
En dan ziet de kralendoos er aan het begin van 2012 zo uit:
Haha, ik heb wel bij elke opruimactie de neiging om heel hard "Tadaaa!!" te roepen :-))

De rest van de Berg begint ook al te slinken. Speelgoed is naar de slaapkamers vertrokken en de kist met verstelspul is uitgezocht, die kan ook weer dicht.

Van de 7 spijkerbroeken-met-gaten die er in zaten zijn er 4 weggegooid. Van de rest ga ik binnenkort rokken maken, maar 7 rokken gaat me wat te ver!

3 opmerkingen:

 1. Leuke kralen heb je zeg! En wat een goed idee, die spijkerrok! Ik ga hem ook maken. Ooit. Tenminste.. als ik een spijkerbroek heb die ik er voor kan gebruiken, haha!

  En nu? Achter de schermen druk bezig met je tafeltje bij de bank? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Floortje, wat leuk dat je ook bent begonnen!
  Tada!!!! Roepen is absoluut op zijn plaats vind ik, nadat je zulke hoeken hebt opgeruimd, of een kralendoos weer in glorie hebt hersteld.

  Ikzelf loop graag nog tijden naar opgeruimde plekken toe om me eraan te vergapen. 'Dat ik dit kán', denk ik dan trots.

  Veel succes!

  Groetjes, Nelleke (kastje-per-dag)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik roep met je mee; TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

  BeantwoordenVerwijderen