vrijdag 13 januari 2012

Plank nummer 1

Ik heb mezelf van de week al minstens drie keer betrapt op de neiging deze plank op te ruimen. Het erge was dat ik er meteen achteraan dacht "maar ik heb nog geen foto gemaakt!". Tsss, ben je dan erg?!?
Maargoed, snel een foto gemaakt, want zulke neigingen moet je natuurlijk niet onderdrukken. Ik niet in ieder geval.
Hier hangen er twee van in de keuken. Laat ik er met eentje beginnen, da's al erg genoeg.
Dit kwam er allemaal vanaf:
Zegeltjes, bonnetjes en deksels van minstens vier verlopen acties, weg ermee! Zaadjes en plantlabels: in de zaaidoos! Doosje met nog 1 theeding: thee gezet en opgedronken! Blik met 1 chocokoffiepad: chocokoffie gedronken! Kauwgom en snoepjes bij het snoep, rozenolie en lenzen naar de badkamer, splitringetjes in de kralendoos, en dan is dit het resultaat.
Zal ik weer?
Jahoor: tadaaa!

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk! En het er geen foto gemaakt hebben en 'dus' niet aan de slag kunnen.. Maak in één keer foto's van alle projectjes die nog moeten, dan hoef je geen neigingen te onderdrukken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, jaaaa we willen wel foto's, hahaha. Ik betrap me er zelf ook steeds op dat ik denk "O, ja kiek nemen". Maar het werkt wel. Als je bij een ander blog een vol kastje/plankje ziet veranderen in een lege opgeruimde oase, wil je dat zelf ook. Dus het werkt aanstekelijk al die kiekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat vindt ik ook zo leuk: de before en de afterwards naast elkaar bekijken! Dan heb je letterlijk eer van je werk! Tenminste, als het verschil goed te zien is! En die plank ziet er weer piekfijn uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, geweldig! Het is gewoon niet voor te stellen dat het dezelfde plank is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, datzelfde heb ik ook! ik heb nog nooit zoveel foto's gemaakt als sinds ik aan het opruimen ben.

  BeantwoordenVerwijderen